Termeni și condiții
Acești termeni și condiții guvernează accesul și serviciile prezentate pe site-ul Top100Enterprises.com

Termeni si conditii

Firma FINANCIAL TRENDS SRL, cu sediul in Bucuresti Sectorul 5, Bd. Natiunile Unite 8, Bl. 104, Sc. 3, Et. 7, Ap. 61, cam. 1, cu capital social 200 lei, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/13598/2015, avand Codul Unic de Inregistrare 35201910 si urmatorul cont bancar: RO94 BREL 0002 0010 7420 0100, deschis la Libra Bank sucursala Fundeni, in calitate de autor, proprietar, administrator al www.top100enterprises.com, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site. Conditiile si termeni pentru clienti care cumpara online de la firma Financial Trends SRL, trebuie sa le cunoasteti inainte de a inainta comanda.

Scopul colectarii datelor

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre FINANCIAL TRENDS SRL pentru  confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare si pentru realizarea de rapoarte statistice. Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii. Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. FINANCIAL TRENDS SRL se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si FINANCIAL TRENDS SRL.

FINANCIAL TRENDS SRL se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra la adresa: Bucuresti, Sectorul 5, Bd. Natiunile Unite 8, Bl. 104, Sc. 3, Et. 7, Ap. 61, cam. 1, se obliga: sa rectifice, sa actualizeze, sa blocheze, sa stearga sau sa transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

Financial Trends SRL poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna-credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru conformarea la dispozitiile legale; protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale FINANCIAL TRENDS SRL si ale site-ului www.top100enterprises.com; actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii. Atunci cind FINANCIAL TRENDS SRL este solicitat sa furnizeze date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii stricte a obiectului solicitarii.

Colectarea de date cu caracter personal

Suplimentar fata de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe site-ul www.top100enterprises.com implica efectuarea de comenzi on-line pe site-ul www.top100enterprises.com si necesita furnizarea informatiilor solicitate si marcate a fi obligatorii, inclusiv a datelor cu caracter personal. Folosim datele cu caracter personal colectate pe site-ul www.top100enterprises.com in urmatoarele scopuri:
– facturarea produselor si a serviciilor comandate de dumneavoastra
– asigurarea livrarii produselor si serviciilor comandate
Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite institutiilor abilitate fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigi/dispute privind fraudele.

Limitarea raspunderii

Financial Trends Srl, partenerii sai si orice director, angajat, subcontractant, agent, succesor NU sunt responsabili pentru:
– daunele si pierderile directe, indirecte, incidentale, speciale sau pierderi de natura economica;
– pierderea de venituri, de profituri, de contracte, de folosinta, de oportunitate, de afacere sau a unor economii anticipate;
– pierderea de fond de comert, atingeri aduse dreptului la imagine sau la reputatie,
suferite sau realizate in legatura cu utilizarea site-ului www.top100enterprises.com si a produselor achizitionate de pe site-ul www.top100enterprises.com

Rapoartele Financial Trends Srl au caracter informativ si NU constituie recomandare, oferta sau o invitatie de a cumpara sau a subscrie produse si/sau servicii si nici nu pot sta la baza incheierii sau incetarii unui contract sau a unui angajament de orice natura si nici nu reprezinta o garantie privind minimizarea sau eliminarea anumitor riscuri asociate activitatii utilizatorului.

Modalitati de plata

– Plata in avans prin transfer bancar in baza facturii proforme

– Plata online prin card bancar (Visa, Mastercard) – prin intermediul procesatorului de plati Netopia Mobilpay. Aceasta metoda de plata este complet securizata si nu implica niciun comision suplimentar pentru tranzactii;

Plasarea unei comenzi si politica de livrare a produselor

Alegeti produsele pe care doriti sa le achizitionati si adaugati-le in cosul de cumparaturi apasand butonul “Adauga in cos”, din dreptul fiecarui produs sau din pagina de descriere a fiecarui produs. Cosul de cumparaturi este permanent actualizat si va aparea mereu in partea dreapta sus a site-ului.

Pentru a plasa o comanda, sunteti de acord sa completati formularul de finalizare a comenzii. Pentru finalizarea procesului de cumparare, apasati butonul “Plaseaza comanda” dupa consultarea si acceptarea termenilor si conditiilor de functionare ale siteului www.top100enterprises.com.

In cazul in care s-a ales modalitatea de plata cu cardul, veti fi redirectionat printr-o conexiune securizata catre site-ul procesatorului de plati. Daca se doreste plata prin transfer bancar, dupa plasarea comenzii veti primi factura proforma pe adresa de email mentionata in formularul de comanda.

Finalizarea unei comenzi va fi urmata de un e-mail automat de confirmare si / sau telefon din partea Financial Trends SRL. Prin finalizarea comenzii consimtiti ca toate datele furnizare, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii. In situatia in care emailul de confirmare nu apare in Inbox-ul dumneavoastra, verificati folder-ul Spam.

Serviciile si produsele comercializate pe site-ul www.top100enterprises.com sunt livrate in format electronic (.pdf) si sunt disponibile clienților doar după plata preturilor afisate pe site. Livrarea produselor se va face in maxim 12 ore dupa confirmarea platii, exceptie facand zilele de sambata si duminica sau de sarbatorile legale, in cazul acesta produsele vor fi livrate in prima zi lucratoare.

Politica de retur/anulare

O comanda plasata pe site-ul www.top100enterprises.com se poate anula doar inainte de receptionarea produselor comandate, prin trimiterea unui e-mail pe adresa office@top100enterprises.com.

In cazul in care renuntati la o comanda pentru care s-a efectuat plata cu cardul bancar, cu conditia ca produsele sa nu fie inca livrate, iar banca emitenta a cardului a autorizat tranzactia bancara, aceasta suma va fi rambursata de catre Financial Trends Srl in maxim 30 de zile calendaristice de la data la care Financial Trends SRL a luat la cunostinta de acest lucru. De asemenea, puteti folosi suma respectiva pentru plasarea unei noi comenzi.

In cazul in care produsele sau anumite produse comandate printr-o comanda la care s-a efectuat plata folosind cardul bancar nu sunt disponibile, Financial Trends SRL va informa asupra acestui fapt si va dispune rambursarea sumelor achitate in maximum 10 zile calendaristice de la intrarea contravalorii comenzii in contul sau, respectiv, va oferi produse alternative, iar daca acesta lucru va fi acceptat, se va trece la procesarea noii comenzi.

Achizitiile de pe site-ul www.top100enterprises.com sunt ireversibile și finale dupa receptionarea produselor, motivul fiind formatul electronic al rapoartelor de cercetare si al studiilor de piata, care pot fi descarcate si accesate imediat. In cazul in care aveti nelamuriri, nu ezitati sa ne contactati inainte de a apasa pe butonul “Plaseaza comanda” de pe ecranul final de finalizare al comenzii. In cazul in care credeti ca a aparut o eroare in ceea ce privește tranzactia, contactati imediat serviciul nostru pentru clienti prin completarea formularului de contact, la adresa de email office@top100enterprises.com sau telefonic la numarul 0742.029.849.

Dispozitii finale

FINANCIAL TRENDS SRL, are dreptul de a modifica aceste reguli in orice moment. Orice modificare va fi facuta publica in aceasta pagina si va intra efectiv in vigoare din momentul postarii ei pe site. Orice litigiu aparut intre clienti si Financial Trends SRL va fi rezolvat prin cale amiabila. Daca aveti probleme legate de o comanda, de produse, de livrare sau de orice alta natura, puteti lua legatura cu persoana de contact responsabila cu rezolvarea problemelor, office@top100enterprises.com. In cazul in care nu s-a reusit rezolvarea plingerii pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

Suntem aici să discutăm despre afacerea ta.