Informatii generale

Prezentele specificatii se aplica site-urilor financialtrends.ro si top100enterprises.com realizate, operate si mentinute de firma Financial Trends Srl, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Bucuresti, Sector 5, Bd. Natiunile Unite nr. 8, bl. 104, Sc. 3, Ap. 61, Cam 1, cu numar de ordine in Registrul Comertului J40/13598/2015, cod unic de inregistrare fiscala 35201910. In sensul legislatiei cu privire la protectia datelor, suntem operator atunci cand prelucram datele dvs cu caracter personal., in calitate de operator de date

Financial Trends respecta viata dumneavoastra privata si datele cu caracter personal pe care le furnizati in momentul inregistrarii sau operarii in cuprinsul acestor siteuri. In acest sens au fost implementate masuri tehnologice de protectie si organizatorice corespunzatoare.

Aceste specificatii au rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii site-urilor financialtrends.ro si top100enterprises.com

Categoriile de date prelucrate

Financial Trends opereaza online cu urmatoarele seturi de date:

  •  date referitoare la firme;

Date referitoare la firme si informatiile de contact ale acestora nu fac obiectul GDPR intrucat regulamentul nr. 679 din 27 aprilie 2016 la punctul 14 stipuleaza ca acesta nu se aplica prelucrarii datelor cu caracter personal care privesc persoane juridice si, in special, intreprinderi cu personalitate juridica, inclusiv numele si tipul de persoana juridica si datele de contact ale persoanei juridice.

Care sunt scopurile si temeiurile prelucrarii

Vom utiliza datele dvs. in urmatoarele scopuri:

Pentru prestarea serviciilor Financial Trends in beneficiul dvs:

Acest scop general poate include, dupa caz, urmatoarele:

  • Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, transmiterea si facturarea acestora;

Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este in cele mai multe cazuri necesara pentru incheierea si executarea unui contract intre Finiancial Trends si dvs. De asemenea, anumite prelucrari subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislatia aplicabila, inclusiv legislatia fiscala si contabila.

Pentru imbunatatirea serviciilor noastre:

Va putem invita sa completati chestionare de satisfactie subsecvent finalizarii unei comenzi sau putem desfasura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii si cercetari de piata.

Ne intemeiem aceste activitati pe interesul nostru legitim de a desfasura activitati comerciale, avand intotdeauna grija ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale sa nu fie afectate.

Pentru marketing

Vrem sa va tinem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele/serviciile care va intereseaza. In acest sens, va putem trimite orice tip de mesaj (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) continand informatii generale si tematice, informatii cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ati achizitionat, informatii cu privire la oferte sau promotii.

In cele mai multe cazuri, ne intemeiem comunicarile de marketing pe consimtamantul dvs. prealabil. Va puteti razgandi si retrage consimtamantul in orice moment, prin:

– Accesarea link-ului de dezabonare afisat in cadrul mesajelor pe care le primiti de la noi; sau prin

– Contactarea noastra folosind detaliile de contact descrise mai sus.

In anumite situatii, ne putem baza activitatile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova si dezvolta activitatea comerciala. In orice situatie in care folosim informatii cu privire la dvs. pentru un interes legitim al nostru, avem grija si luam toate masurile necesare pentru ca drepturile si libertatile dvs. fundamentale sa nu fie afectate. Cu toate acestea, ne puteți solicita oricand, prin mijloacele descrise mai sus, sa oprim prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal in scop de marketing, urmand sa dam curs cererii dvs.

Ce drepturi aveti?

Regulamentul general privind protectia datelor va recunoaste o serie drepturi în legatură cu datele dvs. cu caracter personal. Puteti solicita accesul la datele dvs., corectarea oricaror greseli din fisierele noastre si/sau va puteti opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal. De asemenea, va puteți exercita dreptul de a va plange autoritatii de supraveghere competente sau de a va adresa justiției. Dupa caz, puteti beneficia si de dreptul de a solicita stergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor dvs. si dreptul la portabilitatea datelor.

Durata prelucrarii datelor

In cazul clientilor, vom prelucra datele pe intreaga durata a raporturilor contractuale si ulterior conform obligatiilor legale care revin în sarcina Financial Trends (de ex. in cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de pastrare prevazut de lege este de 10 ani de la data incheierii exercitiului financiar in cursul caruia au fost întocmite).

Transferul datelor cu caracter personal

Este interzis in mod expres si indiferent de destinatie transferul de date cu caracter personal furnizate de catre Financial Trends.

Daca doriti sa consultati regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal, il gasiti aici.