Despre noi

Top100Enterprises este platforma online dezvoltată de către FinancialTrends dedicată segmentului B2B, prin care punem la dispoziție rapoarte ce analizează evoluția financiară a celor mai mari companii conform fiecărui cod CAEN în parte din România.

Rapoartele “Top 100 Companii” au ajuns la cea de-a noua ediție și reprezintă efectul investiției echipei noastre în procesul de automatizare al colectării datelor, dezvoltarea de modele de prelucrare și prezentare a datelor și a rezultatelor obținute.

Top100Companii Ediția a IX-a - În curând

Valorile noastre

Integritate profesională
Pentru că activăm ca departament de analiză independent și externalizat pentru companii, reușim să furnizăm analize obiective.
Viziune pe termen lung
Viziunea prin care este condusă compania noastră reiese din activitatea noastră, din rapoartele noastre și din relația cu presa și asociațiile.
Echipă dedicată
Profesioniștii noștri conectează compania cu lideri proeminenți ai comunității academice pentru cercetare comună asupra problemelor pieței.
Confidențialitate și siguranță
Capacitățile și capitalul intelectual sunt îmbunătătite de expertiza noastră profunda în domeniu și de abordarea directă și colaborativă.
Servciii de calitate
Membrii echipei noastre văd ce alții nu reușesc să vadă, provocănd gândirea convențională și oferind în mod constant soluții inovatoare.
Soluții inovatoare
Lucrăm împreună cu directori executivi pentru a accelera execuția rapoartelor printr-un amestec de abordări analitice și de management.

Analize financiare

În prezent analizele financiare pe care le realizăm sunt publicate sub denumirea de „Top 100 Companii”, ajunse deja la a 9-a ediție.

 

Publicate în fiecare an, pe scurt, aceste rapoarte complexe oferă o analiză detaliată a competitorilor și a industriei concentrate pe experiența utilizatorului la un preț accesibil.

Analize industrie

Un instrument necesar fiecărei companii care activează sau deservește o industrie pentru a cunoaște în detaliu cererea pentru segmentele de produse comercializate, nivelul producției, importurile și exporturile atât in România cât și la nivel global.

Obtineți estimările industriei pentru următorii 5 ani și care sunt rezultatele analizei complete asupra investițiilor, vânzărilor, ciclicității și structurii industriei.

Market Explorer

Market Explorer este o bază de date creată specific pentru afacerea ta.

Îți furnizăm contactele necesare extinderii afacerii într-o piață internațională, fie că îți dorești diversificarea lanțului de aprovizionare, sau că planifici comercializarea produselor în piețe noi.

Clienții noștri

Suntem aici să discutăm despre afacerea ta.