Cum Lucrăm

Vezi pașii pe care ii urmăm pentru a ne asigur de calitatea fiecărui raport pe care îl publicăm.

Top100Companii Ediția a IX-a - În curând

Cum lucrăm - pe scurt

Cercetare secundară
Analiza datelor colectate
Verificare
Publicare

Cum lucrăm - pe larg

Utilizăm o metodologie cuprinzătoare de cercetare axată pe minimalizarea deviației, pentru a oferi cele mai precise estimări și previziuni posibile. Folosim o combinație de abordări de tip top-down și bottom-up pentru segmentarea și estimarea aspectelor cantitative ale pieței.

În rapoartele noastre folosim surse date oficiale publicate de instituții guvernamentale, instituții interguvernamentale, institute naționale de statistică, institute de cercetare, bănci centrale, bănci, Banca Mondială (WB), Fondul Monetar Internațional (FMI), Organizația Națiunilor Unite (ONU), Organizația pentru Alimentație si Agricultură (FAO), Forumul Economic Global.

În realizarea rapoartelor din seria Top 100 Companii, prelucrăm datele financiare din ultimii 5 ani publicate de Ministerul Finanțelor Publice ale tuturor companiilor din fiecare industrie, împreună cu modelele noastre de risc și performanță.

Datele pe care le analizăm sunt filtrate continuu pentru a se asigura că sunt luate în considerare numai sursele validate și autentice. În plus, datele sunt extrase de la o serie de rapoarte din trecut și din sursele menționate în 1.1 “Colectarea datelor”.
Estimările și prognozele noastre din rapoarte se bazează pe modele simulate. Un model unic este creat personalizat pentru fiecare studiu. Informațiile colectate sunt introduse în model și analizate simultan. Acești factori sunt studiați pe o bază comparativă, iar impactul acestora asupra perioadei de prognoza este cuantificat cu ajutorul analizei corelației, regresiei și a analizei seriei de timp. Prognozele de piață pe termen scurt se realizează printr-o combinație de instrumente economice.
Acesta este ultimul pas din procesul de creație al analizelor prin care unim toate datele ce au parcurs etapele descrise anterior, le prelucrăm în formă grafică pentru a transmite cât mai ușor informația și explicăm într-un limbaj simplu și ușor, seturile de date și interpretarea grafică.
Înainte de publicare, fiecare raport este verificat la cele mai înalte standarde pentru a ne asigura de calitatea și utilitatea informațiilor pe care le conține.
Publicarea analizei se realizează numai dupa trecerea etapei de verificare a rezultatelor, design-ului și concluziilor. După publicarea analizei realizăm comunicatul de presă cu concluziile acesteia și înștiințăm firmele cărora li se adresează analiza, abonate la newsletter.

Abonează-te la Newsletter

Completează informațiile de mai jos și primește acces la noile rapoarte Top100Companii înaintea lansării oficiale, discount-uri la orice analiză și ultimele informații despre competitori.

Puteți citi despre Prelucrarea si protecția datelor pentru a învăța mai multe despre modul în care utilizăm datele pe care le transmiteți.

Toate datele noastre vin din surse sigure
Suntem aici să discutăm despre afacerea ta.