Clienții noștri

De-a lungul timpului am ajutat companii locale și internaționale, de la startup-uri la corporații, în misiunea lor pentru expansiune și succes.

Top100Companii Ediția a IX-a - În curând

Instițutii publice și instituții de învățământ

Contribuim activ la procesul educațional, pentru că alegem să susținem activ instituțiile de învățământ superior prin facilitarea accesului la serviciile noastre. Scopul este de a fi la curent cu evoluția industriilor în care urmează să activeze studenții, de a întelege industria la nivel mezoeconomic și nu în ultimul rând pentru a dezvolta o gândire globală asupra industriei.


Furnizăm analize administrației publice locale pentru a contribui la succesul deciziilor de nivel local și implicit la succesul companiilor.

Companii multinaționale

Analizele noastre sunt folosite de companiile cu prezență la nivel global ce activează pe piața din România, cunoscând importanța informațiilor de calitate în procesul de fundamentare al deciziilor, companiile aleg să consulte o terță opinie obiectivă și independentă menită să prezinte o imaginie a industriei la nivel național analizată în comparație cu cea la nivel global.
Fă cunoștință cu clienții noștri
Au încredere în noi

Companii cu capital românesc

Studiile și analizele noastre reprezintă un element important din strategia companiilor cu capital românesc pentru a completa imaginea pe care o au asupra pieței în care activează și în același timp oferă o perspectivă nouă de a privi industria prin intermediul seturilor de date pe care le prelucram cu precizie.

Abonează-te la Newsletter

Completează informațiile de mai jos și primește acces la noile rapoarte Top100Companii înaintea lansării oficiale, discount-uri la orice analiză și ultimele informații despre competitori.

Puteți citi despre Prelucrarea si protecția datelor pentru a învăța mai multe despre modul în care utilizăm datele pe care le transmiteți.

Toate datele noastre vin din surse sigure
Suntem aici să discutăm despre afacerea ta.