Analiza competitorilor

Într-o economie competitivă în care primele 100 de companii generează majoritatea veniturilor industriei, fac cele mai mari investiții și angajează un procent semnificativ din forța de muncă a industriei, raportul Top100Companii este analiza competitorilor care urmărește evoluția performanței acestora și a propriei companii.

Top100Companii Ediția a VI-a - Septembrie 2020

Monitorizati concurenții

Aflați cum au evoluat concurenții dvs. direcți în ultimii 6 ani din punct de vedere al situațiilor financiare prin măsurarea a peste 15 indicatori financiari.

Analiza competitorilor

Economisiți timp

Toate informațiile financiare despre cele mai importante 100 de companii din industria în care activați într-un singur raport.

Analiză comparativă

Concluziile analizei celor 100 de companii și analiza comparativă a evoluției firmei Dvs. în raport cu firmele incluse în raport.
Analiza concurentilor
analiza competitorilor

3 modele de analiză a riscului și performanței companiilor

În analiza fiecărei companii utilizăm un model de analiză a clasei de risc, un model de evaluare a evoluției companiei în timp și un model de evaluare al companiei în raport cu întreg sectorul asemănătoare celor utilizate de instituțiile bancare.

De ce aleg companiile să lucreze cu noi

Sursă de informare obiectivă

În rapoartele noastre folosim seturi de date ce provin din surse oficiale pe care le interpretăm obiectiv conform metodologiei descrisă în “Cum lucrăm”. Modele de analiză folosite în raport au la bază metologia folosită în lucrări de analiză financiară sectorială.

Prețuri accesibile

Raportul Top100Companii este un raport de serie, ajuns la a VI-a ediție, ce are la bază de colectare a datelor și a modelelor de prelucrare. Fiind un raport ce se publică cu o frecvență anuală, îmbunătățim fiecare ediție în urma feedback-ului primit.

Transparență

Suntem transparenți și susținem deciziile informate și corecte. Vă punem la dispoziție analiza demo pentru a vedea un extras din raport și a lua decizia corectă. Vă punem la dispoziție cadrul și toate datele necesare unei analize complexe a concurenței.
Suntem aici să discutăm despre afacerea ta.