Discount 50% Top 100 Companii

Suntem de parere ca analiza competitorilor este o parte importanta a oricarei strategii de dezvoltare, de asemenea stim cate de importante sunt costurile si bugetele mai ales la inceput de an, de aceea in perioada 10 Ianuarie 2022 – 31 Ianuarie 2022, toate rapoartele Top 100 Companii beneficiaza de un discount de 50%.

Discount 50% Top 100 Companii

Raportul Top100Companii

Rapoartele “Top 100 Companii” se publica pentru al saptelea an consecutiv si reprezinta efectul investitiei echipei noastre in procesul de automatizare al colectarii datelor, dezvoltarea de modele de prelucrare si prezentare a datelor si rezultatelor obtinute.

Descarca gratuit catalogul Top100Companii si alege raportul potrivit

Top100Enterprises este platforma online dezvoltata de catre Financial Trends dedicata segmentului B2B, prin care punem la dispozitie rapoarte ce analizeaza evolutia financiara a celor mai mari companii din peste 400 de industrii din Romania.

Ce contine raportul Top100Companii

Datele financiare din contul de profit si pierdere si bilantul companiilor reprezinta o resursa importanta pentru analiza financiara a concurentilor, o componenta esentiala a strategiei corporative.

Anual prelucram informatiile financiare din ultimii 5 ani si analizam fiecare dintre cele mai mari 100 de companii intr-un raport de peste 300 de pagini.

Scopul analizei noastre este de a intelege cat mai bine punctele tari si slabe ale fiecarei companii, modul in care industria se schimba de la an la an cat si pentru a oferi o imagine centralizata a rezultatelor modelelor de risc si performanta pentru fiecare companie.

Cum arată analiza pentru fiecare dintre cele 100 companii din raport
Foloseste acum discount-ul pentru analiza concurentilor tai
Suntem aici să discutăm despre afacerea ta.