Top 10 Companii comertul cu ridicata al materialelor de constructii

Care au fost cele mai mari 10 companii din comertul cu ridicata al materialelor de constructii (cod CAEN 4673) in anul 2019 si cum au evoluat comparativ cu anul anterior in urma analizei datelor financiare a ultimilor doi ani?

Top 10 Companii comertul cu ridicata al materialelor de constructii

Sursa date: Ministerul Finantelor Publice

Top 10 companii din comertul cu ridicata al materialelor de constructii:

  1. Arabesque Srl
  2. Henkel Romania Srl
  3. Intertranscom Impex Srl
  4. Damila Srl
  5. Holver Srl
  6. Steelcorp Distribution Srl
  7. Sipex Company Srl
  8. Mitliv Exim Srl
  9. Knauf Gips Srl
  10. Ktk Steel Distribution Srl

Cunoasterea concurentilor in marketing si management reprezinta o evaluare a punctelor tari si a punctelor slabe ale concurentilor actuali si potențiali.

Acest tip de informatii ofera un avantaj strategic pentru identificarea oportunitatilor si amenintarilor care stau in calea succesului companiei.

Cifra de afaceri si profitul

Cele 10 companii au generat impreuna in anul 2019 venituri totale de 4.985 mil. Ron si au avut o crestere medie a cifrei de afaceri de 8,66% comparativ cu anul anterior, cu 9 din 10 companii reusind o crestere pozitiva fata de anul 2018.

Privind din perspectiva profitului obtinut in ultimii doi ani, primele 10 companii din industrie au acumulat impreuna in 2019 profituri de 160,52 mil. Ron insa doar 7 dintre acestea au inregistrat cresteri fata de anul 2018.

Primește 10% discount la orice raport și alte beneficii dacă te abonezi la newsletterul nostru

Angajatii

Numarul salariatilor celor mai mari 10 companii din comertul cu ridicata al materialelor de constructii in anul 2019 a ajuns la 4.689 oameni, in scadere cu 12 angajati fata de anul 2018.

In perioada analizata 4 din cele 10 companii au inregistrat cresteri la nivelul numarului de salariati.

Datele financiare din contul de profit si pierdere si bilantul companiilor reprezinta o resursa importanta pentru analiza financiara a concurentilor, o componenta esentiala a strategiei corporative.

Anual prelucram informatiile financiare din ultimii 6 ani si analizam fiecare dintre cele mai mari 100 de companii din comertul cu ridicata al materialelor de constructii intr-un raport de peste 300 de pagini.

Scopul analizei noastre este de a intelege cat mai bine punctele tari si slabe ale fiecarei companii, modul in care industria se schimba de la an la an cat si pentru a oferi o imagine centralizata a rezultatelor modelelor de risc si performanta pentru fiecare companie.

Cum arată analiza pentru fiecare dintre cele 100 companii din raport
Vezi prezentarea completa a raportului Top100Companii - Comertul cu ridicata al materialelor de constructii 2020
Suntem aici să discutăm despre afacerea ta.