Top 10 Companii comertul cu ridicata al metalelor si minereurilor metalice

Care au fost cele mai mari 10 companii din comertul cu ridicata al metalelor si minereurilor metalice (cod CAEN 4672) in anul 2019 si cum au evoluat comparativ cu anul anterior in urma analizei datelor financiare a ultimilor doi ani?

Top 10 Companii comertul cu ridicata al metalelor si minereurilor metalice

Sursa date: Ministerul Finantelor Publice

Top 10 companii din comertul cu ridicata al metalelor si minereurilor metalice:

  1. Mairon Galati Sa
  2. Miras International Srl
  3. Thyssenkrupp Materials Romania Srl
  4. Melinda-Impex Steel Srl
  5. Imperial Metal Srl
  6. Baurom Construct Srl
  7. Moldmetal Trading Srl
  8. Salzgitter Mannesmann Distributie Srl
  9. Stalker Media Srl
  10. Frankstahl Romania Srl

Cunoasterea concurentilor in marketing si management reprezinta o evaluare a punctelor tari si a punctelor slabe ale concurentilor actuali si potențiali.

Acest tip de informatii ofera un avantaj strategic pentru identificarea oportunitatilor si amenintarilor care stau in calea succesului companiei.

Cifra de afaceri si profitul

Cele 10 companii au generat impreuna in anul 2019 venituri totale de 2.877 mil. Ron si au avut o crestere medie a cifrei de afaceri de 6,11% comparativ cu anul anterior, cu 6 din 10 companii reusind o crestere pozitiva fata de anul 2018.

Privind din perspectiva profitului obtinut in ultimii doi ani, primele 10 companii din industrie au acumulat impreuna in 2019 profituri de 35,16 mil. Ron insa doar 2 dintre acestea au inregistrat cresteri fata de anul 2018.

Primește 10% discount la orice raport și alte beneficii dacă te abonezi la newsletterul nostru

Angajatii

Numarul salariatilor celor mai mari 10 companii din comertul cu ridicata al metalelor si minereurilor metalice in anul 2019 a ajuns la 1.281 oameni, in crestere cu 42 angajati fata de anul 2018.

In perioada analizata 7 din cele 10 companii au inregistrat cresteri la nivelul numarului de salariati.

Datele financiare din contul de profit si pierdere si bilantul companiilor reprezinta o resursa importanta pentru analiza financiara a concurentilor, o componenta esentiala a strategiei corporative.

Anual prelucram informatiile financiare din ultimii 6 ani si analizam fiecare dintre cele mai mari 100 de companii din comertul cu ridicata al metalelor si minereurilor metalice intr-un raport de peste 300 de pagini.

Scopul analizei noastre este de a intelege cat mai bine punctele tari si slabe ale fiecarei companii, modul in care industria se schimba de la an la an cat si pentru a oferi o imagine centralizata a rezultatelor modelelor de risc si performanta pentru fiecare companie.

Cum arată analiza pentru fiecare dintre cele 100 companii din raport
Vezi prezentarea completa a raportului Top100Companii - Comertul cu ridicata al metalelor si minereurilor metalice 2020
Suntem aici să discutăm despre afacerea ta.