Top 10 Companii comertul specializat in vanzarea produselor cu caracter specific

Care au fost cele mai mari 10 companii din comertul specializat in vanzarea produselor cu caracter specific (cod CAEN 4618) in anul 2019 si cum au evoluat comparativ cu anul anterior in urma analizei datelor financiare a ultimilor doi ani?

Top 10 Companii comertul specializat in vanzarea produselor cu caracter specific

Sursa date: Ministerul Finantelor Publice

Top 10 companii din comertul specializat in vanzarea produselor cu caracter specific:

  1. Martur Automotive Seating And Interiors S.R.L.
  2. Scala Assistance Srl
  3. Alinda Ro Srl
  4. Secom Productie Servicii Srl
  5. Bic (Romania) Marketing & Distribution Srl
  6. Trustmed Srl
  7. Vertical Design Srl
  8. Demos Intermed Srl
  9. Clico Solutions Srl
  10. Izoline Distributie S.R.L.

Cunoasterea concurentilor in marketing si management reprezinta o evaluare a punctelor tari si a punctelor slabe ale concurentilor actuali si potențiali.

Acest tip de informatii ofera un avantaj strategic pentru identificarea oportunitatilor si amenintarilor care stau in calea succesului companiei.

Cifra de afaceri si profitul

Cele 10 companii au generat impreuna in anul 2019 venituri totale de 1.427 mil. Ron si au avut o crestere medie a cifrei de afaceri de 24,63% comparativ cu anul anterior, toate cele 10 companii reusind o crestere pozitiva fata de anul 2018.

Privind din perspectiva profitului obtinut in ultimii doi ani, primele 10 companii din industrie au acumulat impreuna in 2019 profituri de 120,80 mil. Ron insa doar 7 dintre acestea au inregistrat cresteri fata de anul 2018.

Primește 10% discount la orice raport și alte beneficii dacă te abonezi la newsletterul nostru

Angajatii

Numarul salariatilor celor mai mari 10 companii din comertul specializat in vanzarea produselor cu caracter specific in anul 2019 a ajuns la 642 oameni, in crestere cu 91 angajati fata de anul 2018.

In perioada analizata 4 din cele 10 companii au inregistrat cresteri la nivelul numarului de salariati.

Datele financiare din contul de profit si pierdere si bilantul companiilor reprezinta o resursa importanta pentru analiza financiara a concurentilor, o componenta esentiala a strategiei corporative.

Anual prelucram informatiile financiare din ultimii 6 ani si analizam fiecare dintre cele mai mari 100 de companii din comertul specializat in vanzarea produselor cu caracter specific intr-un raport de peste 300 de pagini.

Scopul analizei noastre este de a intelege cat mai bine punctele tari si slabe ale fiecarei companii, modul in care industria se schimba de la an la an cat si pentru a oferi o imagine centralizata a rezultatelor modelelor de risc si performanta pentru fiecare companie.

Cum arată analiza pentru fiecare dintre cele 100 companii din raport
Vezi prezentarea completa a raportului Top100Companii - Comertul specializat in vanzarea produselor cu caracter specific 2020
Suntem aici să discutăm despre afacerea ta.