Top 10 Companii intretinerea si repararea autovehiculelor

Care au fost cele mai mari 10 companii care se ocupa cu intretinerea si repararea autovehiculelor (cod CAEN 4520) in anul 2019 si cum au evoluat comparativ cu anul anterior in urma analizei datelor financiare a ultimilor doi ani?

Top 10 Companii intretinerea si repararea autovehiculelor

Sursa date: Ministerul Finantelor Publice

Top 10 companii care se ocupa de intretinerea si repararea autovehiculelor:

  1. Atp Motors Ro Srl
  2. Auto Schunn Srl
  3. Rmb Casa Auto Timisoara Srl
  4. Mhs Truck Service Srl
  5. Romfour Tur S.R.L.
  6. Exclusiv Auto Enb Srl
  7. Asko International Srl
  8. Autonet Srl
  9. Autovest Srl
  10. Casa Auto Sebes Srl

Cunoasterea concurentilor in marketing si management reprezinta o evaluare a punctelor tari si a punctelor slabe ale concurentilor actuali si potențiali.

Acest tip de informatii ofera un avantaj strategic pentru identificarea oportunitatilor si amenintarilor care stau in calea succesului companiei.

Cifra de afaceri si profitul

Cei 10 producatori au generat impreuna in anul 2019 venituri totale de 1.147 mil. Ron si au avut o crestere medie a cifrei de afaceri de 10,49% comparativ cu anul anterior, cu 6 din 10 companii reusind o crestere pozitiva fata de anul anterior.

Privind din perspectiva profitului obtinut in ultimii doi ani, primele 10 companii din industrie au acumulat impreuna in 2019 profituri de 20,64 mil. Ron insa doar 5 dintre acestea au inregistrat cresteri fata de anul 2018.

Primește 10% discount la orice raport și alte beneficii dacă te abonezi la newsletterul nostru

Angajatii

Numarul salariatilor celor mai mari 10 companii care se ocupa de intretinerea si repararea autovehiculelor in anul 2019 a ajuns la 1.358 oameni, in crestere cu 97 angajati fata de anul 2018.

In perioada analizata 6 din cele 10 companii au inregistrat cresteri la nivelul numarului de salariati.

Datele financiare din contul de profit si pierdere si bilantul companiilor reprezinta o resursa importanta pentru analiza financiara a concurentilor, o componenta esentiala a strategiei corporative.

Anual prelucram informatiile financiare din ultimii 6 ani si analizam fiecare dintre cele mai mari 100 de companii care se ocupa de intretinerea si repararea autovehiculelor intr-un raport de peste 300 de pagini.

Scopul analizei noastre este de a intelege cat mai bine punctele tari si slabe ale fiecarei companii, modul in care industria se schimba de la an la an cat si pentru a oferi o imagine centralizata a rezultatelor modelelor de risc si performanta pentru fiecare companie.

Cum arată analiza pentru fiecare dintre cele 100 companii din raport
Vezi prezentarea completa a raportului Top100Companii - Intretinerea si repararea autovehiculelor 2020
Suntem aici să discutăm despre afacerea ta.