Top 10 companii industria fabricarii produselor de morarit

Care au fost cele mai mari 10 companii din industria fabricarii produselor de morarit (cod CAEN 1061) in anul 2019 si cum au evoluat comparativ cu anul anterior in urma analizei datelor financiare a ultimilor doi ani?

Top 10 companii industria fabricarii produselor de morarit

Sursa date: Ministerul Finantelor Publice

Top 10 companii din industria fabricarii produselor de morarit:

  1. Oltina Impex Prod Com Srl
  2. Boromir Ind Srl
  3. Sapte Spice Sa
  4. Goodmills Romania Srl
  5. Pambac Sa
  6. Dobrogea Grup Sa
  7. Sam Mills Europe Srl
  8. M.P. Baneasa – Moara Sa
  9. Moara Cibin Sa
  10. Mopan Suceava S.A.

Cunoasterea concurentilor in marketing si management reprezinta o evaluare a punctelor tari si a punctelor slabe ale concurentilor actuali si potențiali.

Acest tip de informatii ofera un avantaj strategic pentru identificarea oportunitatilor si amenintarilor care stau in calea succesului companiei.

Cifra de afaceri si profitul

Cei 10 producatori au generat impreuna in anul 2019 venituri totale de 2.134 mil. Ron si au avut o crestere medie a cifrei de afaceri de 15.28% comparativ cu anul anterior, cu 9 din 10 companii reusind o crestere pozitiva fata de anul anterior.

Privind din perspectiva profitului obtinut in ultimii doi ani, primele 10 companii din industrie au acumulat impreuna in 2019 pierderi de 15,26 mil. Ron, doar 8 dintre acestea au inregistrat cresteri fata de anul 2018.

Primește 10% discount la orice raport și alte beneficii dacă te abonezi la newsletterul nostru

Angajatii

Numarul salariatilor celor mai mari 10 companii din industria fabricarii produselor de morarit in anul 2019 a ajuns la 4.411 oameni, in crestere cu 287 angajati fata de anul 2018.

In perioada analizata 5 din cele 10 companii au inregistrat cresteri la nivelul numarului de salariati.

Datele financiare din contul de profit si pierdere si bilantul companiilor reprezinta o resursa importanta pentru analiza financiara a concurentilor, o componenta esentiala a strategiei corporative.

Anual prelucram informatiile financiare din ultimii 6 ani si analizam fiecare dintre cele mai mari 100 de companii din industria fabricarii produselor de morarit intr-un raport de peste 300 de pagini.

Scopul analizei noastre este de a intelege cat mai bine punctele tari si slabe ale fiecarei companii, modul in care industria se schimba de la an la an cat si pentru a oferi o imagine centralizata a rezultatelor modelelor de risc si performanta pentru fiecare companie.

Cum arată analiza pentru fiecare dintre cele 100 companii din raport
Vezi prezentarea completa a raportului Top100Companii - Fabricare produselor de morarit 2020
Suntem aici să discutăm despre afacerea ta.