Top 100 Companii

Editia a III-a

Raportul financiar dedicat industriei producatoare de alte masini si utilaje cu destinatie specifica, oferim acces la informatii financiare specifice despre cei mai importanti 100 de producatori din tara.

Top 100 Companii Editia a III-a apare ca raspuns la nevoia de a accesa informatii specifice rapid si centralizate intr-un loc, despre liderii industriei, in contextul in care cele 100 de companii prezente in top genereaza in medie peste 80% din cifra de afaceri a industriei.

Oferta speciala: 500 lei

Top 100 Companii producatoare de alte masini si utilaje cu destinatie specifica
Ce contine pachetul Top100Companii Editia a III-a?

Raportul Top100Companii

Contine analiza celor mai mari 100 de companii producatoare de alte masini si utilaje cu destinatie specifica, din Romania. Analiza fiecarei companii in parte are la baza rezultatele financiare publicate in perioada 2011-2016.

Concluziile analizei Top100Companii

Rezultatele analizei sunt detaliate pe praguri ale cifrei de afaceri pentru a permite analiza comparativa a performantei firmei in raport cu performanta firmelor din aceeasi categorie de marime (acelasi prag al cifrei de afaceri).

Analiza comparativa

Analiza comparativa a firmelor prezente in top s-a realizat pentru fiecare indicator in parte. Rezultatele sunt prezentate centralizat, pentru a va permite sa evaluati rapid situatia unei firme raportata la concurenta.

Ghid de interpretare

Ghidul de interpretare obiectiva a indicatorilor prezenti in raport contine explicatii detaliate despre metoda de calcul si reprezentarea grafica a fiecaruia, avand rolul de suport al continutului si interpretarii analizei.

Intrebari frecvente

Cum pot sa rezerv unul dintre cele 20 de pachete Top 100 Companii Editia a III-a ?

Pentru a rezerva unul dintre cele 20 de pachete ale topului completati formular de comanda.

In ce format se livreaza raportul ?

Pentru a mentine costurile la un nivel cat mai scazut si pentru a evita transferul cheltuielilor catre client, am ales sa distrubim raportul in format electronic (PDF), prin email, alaturi de datele de acces.

Pot printa raportul Top100Companii ?

Da, raportul se poate printa in rezolutie ridicata.

Cum poate cineva care nu este familiarizat cu analiza situatiilor financiare sa interpreteze informatiile din raport?

Pentru a veni in sprijinul dvs., impreuna cu raportul “Top100Companii” livram “Ghidul de interpretare” al indicatorilor ce contine explicatii detaliate despre metoda de calcul a indicatorilor, interpretare si reprezentarea grafica a acestora.

Modelele de analiza

Modelele de analiza folosite in raport  au la baza metodologia folosita in  lucrarile de analiza financiara sectoriala precum: Dun & Bradstreet – “Industry Norms & Key Business Ratios”, Leo Troy –  “Almanach of Business and Industrial Financial Ratios” si “Annual Statement Studies: Financial Ratio Benchmarks” – The Risk Management Association.

Acces rapid

Scopul nostru este sa va usuram munca, astfel incat, intr-o economie competitiva in care auto-examinarea nu mai este suficienta,  va punem la dispozitie cadrul si toate datele necesare unei analize complexe a concurentei. In acelasi timp va furnizam concluziile si rezultatele modelului nostru de analiza, prezentate intr-un limbaj usor de inteles.

Pret accesibil

Raportul Top 100 Companii este un raport de serie, ajuns la a III-a editie, ce are la baza un proces automatizat de colectare a datelor  financiare si modele de prelucrare, analiza si prezentare a informatiei. Fiind un raport ce se publica cu o frecventa anuala, imbunatatim fiecare editie in functie de feedback-ul si sugestiile primite.

BONUS! Prin achizitia acestui raport intrati in programul nostru de fidelizare unde va rasplatim timp de 1 an de zile cu reduceri de pana la 50%.

Pret: 500 lei

ATENTIE! Mai sunt disponibile doar pachete Top 100 Companii Editia a III-a.

 Ai nelamuriri? Iti raspundem cu placere

Bratosin Alexandru