Top 100 Companii

Editia a IV-a

Raportul financiar dedicat industriei repararii echipamentelor electrice, oferind acces la informatii financiare specifice despre cei mai importanti 100 de producatori din tara.

Top 100 Companii Editia a IV-a apare ca raspuns la nevoia de a accesa informatii specifice rapid si centralizate intr-un loc, despre liderii industriei, in contextul in care cele 100 de companii prezente in top genereaza in medie peste 80% din cifra de afaceri a industriei.Oferta speciala: 500 lei

Ce contine pachetul Top100Companii Editia a IV-a?

Raportul Top100Companii

Contine analiza celor mai mari 100 de companii industria repararii echipamentelor electrice din Romania. Analiza fiecarei companii in parte are la baza rezultatele financiare publicate in perioada 2012-2017.

Concluziile analizei Top100Companii

Rezultatele analizei sunt detaliate pe praguri ale cifrei de afaceri pentru a permite analiza comparativa a performantei firmei in raport cu performanta firmelor din aceeasi categorie de marime (acelasi prag al cifrei de afaceri).

Analiza comparativa

Analiza comparativa a firmelor prezente in top s-a realizat pentru fiecare indicator in parte. Rezultatele sunt prezentate centralizat, pentru a va permite sa evaluati rapid situatia unei firme raportata la concurenta.

Ghid de interpretare

Ghidul de interpretare obiectiva a indicatorilor prezenti in raport contine explicatii detaliate despre metoda de calcul si reprezentarea grafica a fiecaruia, avand rolul de suport al continutului si interpretarii analizei.

Intrebari frecvente

Cum pot sa comand unul dintre cele 10 pachete Top 100 Companii Editia a IV-a ?

Pentru a comanda unul dintre cele 10 pachete ale topului completati formular de comanda.

In ce format se livreaza raportul ?

Pentru a mentine costurile la un nivel cat mai scazut si pentru a evita transferul cheltuielilor catre dvs, am ales sa distrubim raportul in format electronic (PDF), prin email.

Pot printa raportul Top100Companii ?

Da, raportul se poate printa in rezolutie ridicata.

Cum poate cineva care nu este familiarizat cu analiza situatiilor financiare sa interpreteze informatiile din raport?

Pentru a veni in sprijinul dvs., impreuna cu raportul “Top100Companii” livram “Ghidul de interpretare” al indicatorilor ce contine explicatii detaliate despre metoda de calcul a indicatorilor, interpretare si reprezentarea grafica a acestora.

Modelele de analiza

Modelele de analiza folosite in raport  au la baza metodologia folosita in  lucrarile de analiza financiara sectoriala precum: Dun & Bradstreet – “Industry Norms & Key Business Ratios”, Leo Troy –  “Almanach of Business and Industrial Financial Ratios” si “Annual Statement Studies: Financial Ratio Benchmarks” – The Risk Management Association.

Acces rapid

Scopul nostru este sa va usuram munca, astfel incat, intr-o economie competitiva in care auto-examinarea nu mai este suficienta,  va punem la dispozitie cadrul si toate datele necesare unei analize complexe a concurentei. In acelasi timp va furnizam concluziile si rezultatele modelului nostru de analiza, prezentate intr-un limbaj usor de inteles.

Pret accesibil

Raportul Top 100 Companii este un raport de serie, ajuns la a IV-a editie, ce are la baza un proces automatizat de colectare a datelor  financiare si modele de prelucrare, analiza si prezentare a informatiei. Fiind un raport ce se publica cu o frecventa anuala, imbunatatim fiecare editie in functie de feedback-ul si sugestiile primite.

BONUS! Prin achizitia acestui raport intrati in programul nostru de fidelizare unde va rasplatim timp de 1 an de zile cu reduceri de pana la 50%.

Pret: 500 lei

ATENTIE! Mai sunt disponibile doar 4 pachete Top 100 Companii Editia a IV-a.

 Ai nelamuriri? Iti raspundem cu placere

Bratosin Alexandru