Top100Enterprises

Top100Enterprises este platforma online dezvoltata de catre Financial Trends dedicata segmentului B2B, prin care punem la dispozitie rapoarte ce analizeaza evolutia financiara a celor mai mari 100 de companii conform fiecarui cod CAEN in parte din Romania.

Rapoartele “Top 100 Companii Editia a III-a” se publica pentru al treilea an consecutiv si reprezinta efectul investiei echipei noastre, in procesul de automatizare al colectarii datelor si  prin dezvoltarea de modele de prelucrare si prezentare a datelor si rezultatelor obtinute.

Decizia de a investi si de a crea un raport de serie a fost fundamentata pe aprecierile, parerile si sugestiile primite in editiile anterioare de la companiile carora le-am furnizat aceste analize si a interesului aparut din alte industrii pentru acest produs.

Top 100 Companii Editia a III-a satisface nevoia de a accesa informatii specifice rapid si centralizate intr-un loc, despre liderii industriei, in contextul in care 6,000 de companii genereaza 60% din cifra de afaceri a tarii.

Ai intrebari?

Contacteaza-ne pentru a discuta mai multe.

Ce industrii am analizat?

Afla pentru ce industrii am publicat topurile celor mai mari 100 de companii.